CEBI'S

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 78 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cebi's. Meer weten? Ontdek meer

6 mrt 2022 om 18:08 Super lekker zoals altijd!
6 aug 2021 om 21:12 Lekker vers en veel keus, ook in vegan- vegetarisch. Een goede chef.
31 jul 2021 om 21:07 De bezorging was prima & het eten was heerlijk. De tzatziki vonden wij te vloeibaar.
22 jul 2021 om 16:43 Om te beginnen: lekker gegeten ! Had warmer gekund, want veel was al lauw. Maar smaken goed. Combi van prijs in verhouding tot hoeveelheid/kwaliteit vinden we op het randje, maar daar heeft de gehele horeca een handje van. Bezorging: 50min te vroeg ☺
18 jul 2021 om 3:22 Heerlijk! Goed verzorgd.
3 jul 2021 om 20:35 Heerlijk gegeten zoals iedere keer. Aanrader!
29 mei 2021 om 19:54 Heerlijk eten iedere keer weer! Enige klacht is dat Cebi's niet vaker open is! De bulgar is heerlijk en alle gerechten zijn kruidig en smaakvol
22 mei 2021 om 20:53 Was zoals altijd heerlijk eten! Heb weer genoten!
10 mei 2021 om 7:22 Goeie service
29 apr 2021 om 20:06 Taijine met kip was heerlijk! De Muhammara (tomaten en paprika puree met noten) was daartegen met zeer veel zout bereid, dat hebben we helaas moeten weggooien;-(
24 apr 2021 om 19:40 Wederom hartstikke lekker, aanrader!
16 apr 2021 om 6:34 Eten was super lekker, ik kreeg een vervanging omdat de tajine al op was. Ik denk dat de vervanging. Goede oplossing en erg goed gegeten